Profil

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Lisbeth Askjær Jørgensen, er 26 år og læser til multimediedesigner (4. semester) på EASV i Esbjerg. Jeg er født og opvokset i Varde, men bor nu i Esbjerg V med min kæreste Allan.

Som 12-årig oprettede jeg min første hjemmeside, og jeg blev hurtigt opslugt og fascineret af hele "hjemmeside-verdenen" - fra den generelle opbygning af siden, selve designet og alt det visuelle til indholdet og hvordan det skulle formes for at få flest besøgende. Derfor læser jeg nu til multimediedesigner efter nogle år som driftsleder i Føtex.

Mine største kompetencer er indenfor design og kommunikation - jeg er stærk teoretisk og skriftlig og har en stor forkærlighed for det enkle design, lige linjer, geometriske figurer og harmoniske farver.

Jeg er fan af hygge, nutella, cola, overraskelser, kærlighed, grin, biografture, rejser og ikke mindst kage!

KREATIV

Jeg er en kreativ sjæl og bruger det bl.a. indenfor design, skrivning og boligindretning. Jeg har en stærk skabertrang og ønsker at inspirere folk med mit arbejde.

DETALJEORIENTERET

Jeg er perfektionist og jagter altid selv de mindste detaljer. Jeg bliver nemt opslugt når jeg fordyber mig i noget, og jeg stopper ikke før jeg er 100% tilfreds.

STRUKTURERET

Jeg er en planlægger, der arbejder mest effektivt ved hjælp af systemer. Jeg er ansvarsbevidst og har let ved at danne mig et overblik og planlægge vejen frem mod målet.

LÆRENEM

Jeg lærer hurtigt og er ligeledes god til at lære fra mig. Jeg er ikke bange for at prøve selv - eller spørge om hjælp. Hvis jeg har sat mig for at lære noget nyt giver jeg ikke op.